Izvor: Pančevac-online.com, 29.Mar.2023, 10:47

PROMENA VREMENA UTIČE NA ZDRAVLJE: Proteklog dana 46 sugrađana završilo u Hitnoj

Noć za nama u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo bila je slična prethodnoj. Bilo je manje kućnih poseta i nije bilo intervencija na javnom mestu. Broj transporata je bio isti, a pregleda u ambulanti za 9 više. Ekipe su imale 4 kućne posete, 11 transporata u gradu i 31 van grada, a u […] The post PROMENA VREMENA UTIČE NA ZDRAVLJE: Proteklog dana 46 sugrađana završilo u Hitnoj appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PEŠAK POVREĐEN U SAOBRAĆAJKI KOD SPORTSKOG CENTRA NA MISI: Prebečen u Opštu bolnicu Pančevo

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2023, 09:17

Kod Sportskog centra na Misi u Pnačevu dogodio se saobraćajni udes u kome je povređen pešak. Nakon ukazane pomoći povređeni je prevezen do bolnice, saopštio je Dom zdravlja Pančevo. Ekipe pančevačke Hitne pomoći imale su tri intervencije na javnom mestu. U Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin”...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.