Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jul.2023, 09:12

PROFESOR HANIĆ PORUČIO GRAĐANIMA: Ako ikako možete, uzdržite se od uzimanja kredita

Profesor Beogradske bankarske akademije Hasan Hanić ocenio je da se približavamo gornjoj granici povećanja referentnih kamatnih stopa i naglasio da se već od septembra može očekivati blago povećanje rate, ali i da se nada da do tog povećanja može doći jednom ili dva puta, i to blago, do kraja godine. “Lično mislim da se približavamo […] The post PROFESOR HANIĆ PORUČIO GRAĐANIMA: Ako ikako možete, uzdržite se od uzimanja kredita appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Da li sada treba uzeti kredit: Profesor Hanić dao savet i objasnio kada se može očekivati novo povećanje rate

Izvor: Blic, 29.Jul.2023

Profesor Beogradske bankarske akademije Hasan Hanić ocenio je da se približavamo gornjoj granici povećanja referentnih kamatnih stopa i naglasio da se već od septembra može očekivati blago povećanje rate, ali i da se nada da do tog povećanja može doći jednom ili dva puta, i to blago, do kraja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.