Izvor: Pančevac-online.com, 08.Jun.2023, 17:16

PRIVEDENI MALOLETNICI ZBOG BACANJA MOLOTOVLJEVIH KOKTELA NA BEOGRADSKI SPLAV Izazvali požar u kome je bilo povređenih!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom i Odeljenjem za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su D. K. (1994) i dvojicu maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti. Sumnja […] The post PRIVEDENI MALOLETNICI ZBOG BACANJA MOLOTOVLJEVIH KOKTELA NA BEOGRADSKI SPLAV Izazvali požar u kome je bilo povređenih! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

MUŠKARAC (54) IZ SMEDEREVA UBIJAO I MUČIO PSE Policija prilikom pretresa njegovog stana otkrila nelegalnu uzgajivačnicu

Izvor: Blic, 08.Jun.2023

Povodom velikog broja objava na društvenim mrežama, u kojima se navodi da nepoznati muškarac iz Smedereva zlostavlja i muči životinje, što je izazvalo uznemirenje javnosti, pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa republičkim veterinarskim inspektorom i Osnovnim javnim tužilaštvom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.