Izvor: Pančevac-online.com, 06.Maj.2023, 11:40

PRIVEDENA DEVOJČICA KOJA JE ISMEJAVALA MASAKR NA VRAČARU Na društvenim mrežama veličala ubicu pa pozvana na informativni razgovor!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su na informativni razgovor maloletnu devojčicu koja je na TikToku snimala sebe, ismevala masakr koji se dogodio na Vračaru i veličala učenika ubicu. Budući da je reč o maloletnom licu, protiv roditelja će biti podnesene odgovarajuće prijave. Podsetimo, u nezapamćenoj tragediji u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ ubijeno je osmoro dece i čuvar, a […] The post PRIVEDENA DEVOJČICA KOJA JE ISMEJAVALA MASAKR NA VRAČARU Na društvenim mrežama veličala ubicu pa pozvana na informativni razgovor! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Devojčica privedena na informativni razgovor jer je ismevala ubistva u školi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su na informativni razgovor maloletnu devojčicu koja je na TikToku snimala sebe, ismevala ubistva osmoro učenika i čuvara u školi na Vračaru i veličala K.K. koji je počinio zločin, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.