Izvor: Radio Dunav, 25.Jan.2018, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREME ZA “MAJSTORE PETOPARCA” KREĆU U PONEDELJAK – BOJIĆ, VUJIN I MUNIŽABA ZADUŽILI ŽUTO-CRNU OPREMU

Polako se aktiviraju svi sportski kolektivi koji su imali dužu zimsku pauzu pa će i Klub malog fudbala Apa-futsal u ponedeljak krenuti sa bazičnim pripremama za nastavak takmičenja u Druguj futsal ligi Vojvodine.
Apatinci su prvi deo sezone okončali na 8. mestu sa 12 osvojenih bodova, ali su u pravu formu ušli tek na pred kraj takmićarskog dela godine kada su pored dobrih rezultata u ligi uspeli da se domognu finala Kupa Vojvodine.
Uprava je tokom zimske pauze uspela da pojača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << tim pa će žuto-crni dres zadružiti Milan Vujin, Slobodan Bojić i Nemanja Munižaba. Prema rečima predsednika kluba Branislava Milojičića dolaskom ove trojice igraće se dodatno unaprediti pa Apa-futsal ne bi trebalo da ima problema sa opstankom u ligi.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.