Izvor: Radio Dunav, 28.Apr.2017, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIGREVČANI POBEDILI BORAC, SUTRA DUEL SA SOMBORCIMA

U 13. kolu Treće lige Bačka, rukometaši Prigrevice su upisali pobedu na teškom gostovanju u Bačkom Gračacu protiv ekipe Borca od 30:26(18:12).
Prigrevčani su tokom čitavog meča bili bolji rival i zasluženo slavili u ovom duelu, a do izražaja je došla bolja fizička pripremljenost gostiju koji su u drugom periodu utakmice većinu golova postigli iz kontre. Nova dva boda značajno će pomoći ekipi PIK-a da se domogne plasmana u Drugu ligu.
Odličnu partiju pružio je golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Čović, a najraspoloženiji za igru bili su Miloš Madnić koji je postigao 9 pogodaka i Tepavac koji je sedam puta pogađao mrežu protivnika.
Naredna utakmica igra se u subotu gde na domaćem terenu RK PIK Prigrevica dočekuje RK Sombor. Meč je zakazan za 19 sati.
 

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

RUKOMETAŠI RUTINSKI PROTIV DOLOVA, SLEDI DERBI PROTIV LAVOVA

Izvor: Radio Dunav, 29.Apr.2017, 08:17

Rukometni klub Apatin je u okviru 22. kola Druge ligde grupa Sever savladao tim Dolova sa 33:29(20:12) i tako i matematički obezbedio plasman u Prvu ligu. I pre početka ove utakmice domaćin je bio izraziti favoriti što je i potvrdio početkom serijom od 8:1 i do kraja meča Apatinci su samo rutinski...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.