Izvor: Radio Dunav, 27.Feb.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET BRATSTVA, OPET TAJ ĆOVIN!

Bratstvo iz Prigrevice i ekipa Bečeja odigrali su prijateljski meč u kome je viđeno sedam pogodaka, mnogo lepih poteza i preokreta, ali i dosta grešaka obe ekipe. Prigrevčani su na kraju uspeli da dođu do nove pobede rezultatom 4:3, iako su na poluvremenu gubili sa 2:3.
Odlično otvoren meč i iz prve ozbiljne akcije domaćina već u šestom minutu Grabež donosi prednost od 1:0. Gol Grabeža je probudio ekipu Bečeja koja preuzima inicijativu i brzo dolazi do izjednačenja od 1:1, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << bi 10 minuta kasnije Stefan Rudan vratio prednost Bratstvu. Do kraja poluvremena viđeno je mnogo grešaka, a u ovakvoj igri bolje se snalaze gosti koji prvo poravnavaju na 2:2, da bi pred istek prvog poluvremena sa penala došli do prednosti od 3:2.
Nastavak utakmice donosi dosta sigurniju igru Bratstva koje preko Ćovina sa penala izjednačuje na 3:3, a isti igrač nešto kasnije postiže svoj drugi pogodak kojim postavlja konačan rezultat na ovom meču od 4:3.
Sledećeg vikenda Prigrevčani imaju generalnu probu protiv Bačke iz Subotice.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Preokret Bratstva u režiji Ćovina!

Izvor: 025info.rs, 27.Feb.2017

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva odigrali su meč za fudbalske sladokusce i priredili prisutnim navijačima sve ono zbog čega se i dolazi na stadion. Viđeno je mnogo lepih poteza i preokreta, ali i grešaka ekipa, pa su tako svi segmenti fudbalske igre bili u velikoj meri prisutni a statističke kolone...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.