Izvor: Pančevac-online.com, 24.Maj.2023, 21:16

PREMINULA KRALJICA ROKENROLA Tina Tarner nakon duge bolesti umrla u 83. godini u Švajcarskoj!

Pevačica Tina Tarner umrla je u 83. godini, saopštio je njen portparol. Njen predstavnik je u izjavio rekao: „Tina Tarner, ‘Kraljica rokenrola’ umrla je danas u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj“. Ana Mej Bulok, poznatija kao Tina Tarner, bila je jedna od najpopularnijih pevačica ikada. Moćnog […] The post PREMINULA KRALJICA ROKENROLA Tina Tarner nakon duge bolesti umrla u 83. godini u Švajcarskoj! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umrla Tina Tarner - odlazak svetske rok i soul ikone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2023

Proslavljena američka rok i soul pevačica Tina Tarner preminula je danas u 83. godini u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj, nakon duge i teške bolesti, saopštio je njen predstavnik.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Opra Vinfri posebnim rečima dala omaž Tini Tarner: "Ja sam bolji čovek zbog nje"

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 08:43

Kraljica rokenrola, Tina Tarner, preminula je u 84. godini nakon duge bolesti, u svom domu u Švajcarskoj...Tinu Tarner će ceo svet pamiti kao neprikosnovenu zvezdu, ženu koja je preživela velike tragedije i nekoga ko je vodio prilično turbulentan način života...Brojne svetske zvezde su se oprostile...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.