Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jul.2023, 21:28

PREDSTAVA ZA DECU U KAČAREVU: „Velika krađa igračaka“ 3. avgusta u Domu omladine

Predstava za decu „Velika krađa igračaka“ biće odigrana 3. avgusta u 19 sati, u Domu omladine Kačarevo. Predstavu će odigrati glumci pozorištanca „Jelenica“ iz Beograda. Organizator je Dom kulture Kačarevo. Ulaz je slobodan. POTRAGA ZA BLAGOM: Dečja društvena igra i ove godine u okviru Kulturnog leta u Pančevu, prijave u toku (Pančevac) The post PREDSTAVA ZA DECU U KAČAREVU: „Velika krađa igračaka“ 3. avgusta u Domu omladine appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KULTURNO LETO U PANČEVU: EKV tribute „Krug“ 29. jula na platou ispred Nardnog muzeja

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jul.2023

U okviru Kulturnog leta u Pančevu, u subotu, 29. jula, u 20 sati, na platou ispred Narodnog muzeja, nastupiće EKV tribute bend „Krug“. Ulaz je slobodan. Bend „Krug“ čine: Marko Milivojević, bubnjar sa najdužim stažom u EKV-u, koji je u bend došao 1991. i svirao na albumima „Dum Dum“...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.