Izvor: Pančevac-online.com, 24.Maj.2023, 15:49

PREDSEDIK VUČIĆ SUTRA SA SENATORIMA MARFIJEM I PITERSOM: Sastanak će biti održan u 9 sati

Predsednik Aleksandar Vučić primiće sutra senatore Sjedinjenih Američkih Država Krisa Marfija i Garija Pitersa. Nakon sastanka koji će se održati u 9 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, biće prosleđeno saopštenje, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike. NA DOČEKU U SELU OREŠEC SRBI SA KIM PORUČILI: Naš predsednik Vučić od nas […] The post PREDSEDIK VUČIĆ SUTRA SA SENATORIMA MARFIJEM I PITERSOM: Sastanak će biti održan u 9 sati appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VUČIĆ SUTRA SA SENATORIMA MARFIJEM I PITERSOM: Sastanak u 9 časova

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023

Predsednik Aleksandar Vučić primiće sutra senatore Sjedinjenih Američkih Država Krisa Marfija i Garija Pitersa...Kako je najavila predsednikova Služba za saradnju s medijima, nakon sastanka koji će se održati u 9:00, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, biće prosleđeno saopštenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.