Izvor: Pančevac-online.com, 04.Maj.2023, 19:00

POZNATO STANJE RANJENIH U JUČERAŠNJEM MASAKRU Nastavnica stabilno, dečak nakon celodnevne operacije na raspiratoru!

Nastavnica istorije i dečak i devojčica ranjeni u masakru u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, koji su smešteni u Urgentni centar, su stabilno i dobro, saznaje Kurir. Sve troje su zajedno u jedinici intenzivne nege. – Nastavnica i ovo dvoje učenika su svesni, komunikativni i razgovaraju između sebe. Lekari i osoblje Urgentnog centra brinu o […] The post POZNATO STANJE RANJENIH U JUČERAŠNJEM MASAKRU Nastavnica stabilno, dečak nakon celodnevne operacije na raspiratoru! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

URGENTNI CENTAR NA NOGAMA Potresne scene ispred bolnice, vozila Hitne pomoći dovode ranjene i u KBC "Dragiša Mišović"

Izvor: Blic, 05.Maj.2023, 01:45

Potresne scene zabeležene su ispred Urgentnog centra gde se dovode ranjeni tokom pucnjave kod Mladenovca. Kako "Blic" saznaje, lekari su pozvani da dođu u smenu i pomognu kolegama koji trenutno zbrinjavaju povređene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.