Izvor: Pančevac-online.com, 11.Apr.2023, 08:32

POVREĐENO DVOJE DECE U SAOBRAĆAJKI U PANČEVAČKOM NASELJU TESLA Konstatovane su im lakše povrede

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio juče, u ulici Kneza Mihaila Obrenovića, ispred marketa Aroma, oborena dva deteta. Nakon pregleda i konstatovanja lakših povreda, sanitet je decu prevezao do Opšte bolnice Pančevo, navedeno je u izveštaju Doma zdravlja. Kućnih poseta je bilo 10, isto toliko i transporata u gradu, van grada 12, a u pratnji lekara […] The post POVREĐENO DVOJE DECE U SAOBRAĆAJKI U PANČEVAČKOM NASELJU TESLA Konstatovane su im lakše povrede appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PRONAĐEN LEŠ NEPOZNATE ŽENE U DUNAVU! Telo poslato na obdukciju

Izvor: Pančevac-online.com, 12.Apr.2023, 08:27

U Luci Dunav je pronađen leš žene. Telo je poslato na obdukciju, anvodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.   Službi za hitnu medicinsku pomoć u poslednja 24 sata javilo se 38 građana, od čega četvoro dece. Stariji sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.