Izvor: Pančevac-online.com, 04.Avg.2023, 10:21

POTRESNA SEĆANJA SRBA KOJI SU PROGNANI U OLUJI Najteže je bilo to što ne znamo gde idemo ni šta nas čeka! Petrovići se skućili u Čačku, ali stari dom ne zaboravljaju FOTO

ČAČAK – U srpska sela i gradove pre 28. godina došla je najtužnija kolona koju pamti istorija druge polovine prošlog veka. Više od 200 000 Srba iz Krajine, ostalo je bez svojih ognjišta, bez budućnosti, ali okrenuti Srbiji i u nadi da će ih ona prihvatiti. Rade Petrović je te 1995. godine sa članovima svoje […] The post POTRESNA SEĆANJA SRBA KOJI SU PROGNANI U OLUJI Najteže je bilo to što ne znamo gde idemo ni šta nas čeka! Petrovići se skućili u Čačku, ali stari dom ne zaboravljaju FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Najteže je bilo to što idemo, a ne znamo ni gde ni šta nas čeka: Potresna sećanja Srba koji su prognani tokom Oluje (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 04.Avg.2023

Rade Petrović je te 1995. godine sa članovima svoje porodice od Banije do Čačka putovao trinaest dana

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.