Izvor: Pančevac-online.com, 17.Okt.2023, 12:18

POTPISANI SPORAZUMI O SLOBODNOJ TRGOVINI SA KINOM, AKCIONI PLAN ZA „POJAS I PUT“ U prisustvu Vučića i Sija sklopljen i memorandum u oblasti ekonomske saradnje

Danas je delegacija Srbije u Pekingu, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, potpisala četiri strateška sporazuma među kojima je i Sporazum o slobodnoj trgovini. Sporazume su potpisali ministar Siniša Mali i ministar Tomislav Momirović. Među prvima je potpisan ugovor o slobodnoj trgovini, koji je potpisao Tomislav Momirović, kao i srednjoročni akcioni plan za implementaciju inicijative […] The post POTPISANI SPORAZUMI O SLOBODNOJ TRGOVINI SA KINOM, AKCIONI PLAN ZA „POJAS I PUT“ U prisustvu Vučića i Sija sklopljen i memorandum u oblasti ekonomske saradnje appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Bescarinska trgovina, infrastrukturni projekti, optička mreža! Evo šta je sve danas Srbija potpisala sa Kinom: Ova 4 sporazuma su ključna!

Izvor: Blic, 17.Okt.2023

Sporazum o slobodnoj trgovini, srednjoročni akcioni plan za implementaciju inicijative "Pojas i put" od 2023. do 2025. godine, Memorandum o razmeni i saradnji u oblasti ekonomske razvojne politike , sporazum o imenovanju Banke Kine za klirinšku banku za razmenu kineskih juana, 3 komercijalna ugovora...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.