Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jul.2023, 13:19

POSLEDNJI POZDRAV DRAGOM BRATU Rođeni brat Nikole Koje tragično stradao na hipodromu! FOTO

Vladimir Kojo, brat slavnog glumca Nikole Koja, tragično je nastradao na hipodromu u 59. godini, saznaje Kurir. Tragedija se, prema nezvaničnim informacijama, dogodila kada ga je udario konj. Naime, kako saznajemo, konj je zbacio jahača, a Kojo je potom pritrčao da zaustavi životinju. U tom trenutku konj ga je udario i naneo mu teške povrede. […] The post POSLEDNJI POZDRAV DRAGOM BRATU Rođeni brat Nikole Koje tragično stradao na hipodromu! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Brat Nikole Koja tragično preminuo, udario ga konj na hipodromu

Izvor: Tracara.com, 04.Jul.2023

Brat od strica glumca Nikole Koja, Vladimir Kojo, preminuo je u 59. godini. On je preminuo nakon nesreće koja se dogodila na hipodromu, gde ga je udario konj. Nakon nekog vremena podlegao je povredama. „Poslednji pozdrav dragom bratu“, piše kratko u čitulji, kojom su se od njega oprostili...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.