Izvor: Radio Dunav, 01.Dec.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORAZ FUTSALERA U KAČAREVU

Klub malog fudbala Apa-futsal je u 8. kolu poražen na gostovanju u Kačarevu od ekipe Kraljevićevo sa 3:2. Apatinci su odlično otvorili meč i do kraja poluvremena golovima Danića i kapitena Damjanovića vodili sa 2:1 i kontrolisali tok meča. Mali pad u igri u drugom delu meča i nekoliko sudijskih odluka donosi prevagu na ovom meču koji domaćindomaćindomaćindomaćindomaćin na kraju u potpunosti preokreću i pobeđuju sa 3:2. Apa-futsal je u narednom kolu slobodan.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Poraz u Kačarevu uprkos dobroj partiji

Izvor: 025info.rs, 01.Dec.2014

U meču 8. kola Vojvođanske futsal lige ekipa KMF Apa-futsal poražena je u Kačarevu od ekipe KMF Kraljevićevo rezultatom 3:2 (1:2). Ovo je tek drugi poraz u sezoni izabranika Dejana Smiljanića...A moglo je biti i drugačije...Prvo poluvreme proteklo je u boljoj igri Apatinaca, koji u trećem minutu...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.