Izvor: Pančevac-online.com, 20.Sep.2023, 13:35

PONESITE PATIKE, PEŠKIR, FLAŠICU VODE I PRAVO NA TRENING Besplatni treninzi za žene u Pančevu. GODINE NISU VAŽNE

Sportski savez Pančevo poziva sve zainteresovane pripadnice lepšeg pola na besplatne treninge, koji će početi 22. septembra. Treninzi će se održavati ponedeljkom i petkom od 17.30 u sali Sportskog saveza Pančevo, u Masarikovoj broj 1. – Dosadašnji odziv je odličan, sala je bila prepuna. Rekla bih da se svest žena menja ka zdravijem životu. Trening […] The post PONESITE PATIKE, PEŠKIR, FLAŠICU VODE I PRAVO NA TRENING Besplatni treninzi za žene u Pančevu. GODINE NISU VAŽNE appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Sportski savez Pančevo: Besplatni trening za žene u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Sep.2023, 09:11

PANČEVO – Sportski savez Pančevo i Sportski savez Srbije organizovaće i ove jeseni besplatni trening za žene u okviru projekta “Budi zdrava, vežbaj sa nama”. Treninzi će se održavati ponedeljkom i petkom u 17:30 časova u Sali Sportskog saveza Pančevo. Prvi trening će biti održan u petak,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.