Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jul.2023, 12:13

POMOZIMO MALOM LAVU: Najskuplji lek na svetu može da primi u Tiršovoj, samo treba da ga kupi

Mali Lav Tedorović iz Novog Sada, nova beba od 20 meseci kojoj je konstatovana Spinalna mišićna atrofija (SMA) i koja što pre treba da primi naskuplji lek na svetu Zolgensmu, njega može da primi u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, saznaje Telegraf.rs. To, međutim, ne sme da zaustavi akciju prikupljanja novca za malenog borca, jer […] The post POMOZIMO MALOM LAVU: Najskuplji lek na svetu može da primi u Tiršovoj, samo treba da ga kupi appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Moj sin Lav je nova SMA beba u Srbiji, ističe mu vreme, pomozite: Majka iz Novog Sada u suzama

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 12:13

Najskuplji lek na svetu koji košta neverovatnih 2,5 miliona evra, može da se primi do druge godine i dok beba ima maksimum 13 kg, a Lav već sada ima skoro 12..."Vreme za našeg Lava ističe! Molim vas, pomozite!"..Ove bolne reči izgovorene kroz najteži plač - plač jedne majke koja se bori za život...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.