Izvor: Pančevac-online.com, 15.Nov.2023, 16:24

PODIGNUTE OPTUŽNICE PROTIV RODITELJA DEČAKA UBICE Optuženi su i vlasnik i instruktor streljačkog kluba! Ovoliku kaznu tužilaštvo traži za njih!

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv oca i majke dečaka koji je počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“. Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu potvrdilo je danas rešenjem optužnicu protiv Vladimira K. i Miljane K., oca i majke dečaka K.K. koji je 3. maja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ ubio […] The post PODIGNUTE OPTUŽNICE PROTIV RODITELJA DEČAKA UBICE Optuženi su i vlasnik i instruktor streljačkog kluba! Ovoliku kaznu tužilaštvo traži za njih! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viši sud potvrdio optužnicu u slučaju ubistva u školi u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Nov.2023

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv roditelja dečaka koji je 3. maja počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", saopštio je 15. novembra taj sud. Navodi se da je Krivično vanpretresno veće rešenjem potvrdilo optužnicu protiv V.K. i MK, oca i majke dečaka koji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.