Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jul.2023, 09:24

POČINJE SUĐENJE OCU SA ZVEZDARE OPTUŽENOM DA JE DRŽAO ĆERKU ZATOČENU U STANU Devojčica živela u kadi, pronađena iznemogla

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas u podne bi trebalo da počne suđenje Urošu P., koji se sumnjiči da je svoju kćerku L.P. (8) držao zatočenu u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a koju su policajci nakon prijave pronašli iznemoglu u kadi. Optuženi bi trebalo danas da iznese detaljnu odbranu. Pored toga, Uroš P. je […] The post POČINJE SUĐENJE OCU SA ZVEZDARE OPTUŽENOM DA JE DRŽAO ĆERKU ZATOČENU U STANU Devojčica živela u kadi, pronađena iznemogla appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC IZ PAKLA DANAS PRED SUDOM Uroš Pašajlić je ćerkicu (8) mesecima držao gladnu i žednu zaključanu u kadi, a ovo je PET KLJUČNIH dokaza protiv njega

Izvor: Blic, 28.Jul.2023

Muškarac koji je držao zatočenu svoju osmogodišnju ćerku u stanu na Zvezdari, Uroš Pašajlić, danas će se naći pred sudijom u Prvom osnovnom sudu u Beogradu gde će odgovarati za krivična dela koja mu se stavljaju na teret, a "Blic" izdvaja pet ključnih dokaza protiv njega.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.