PIP 2019: Jug Radivojević ponovo među Aleksinčanima

Izvor: Aleksinac.net, 26.Nov.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIP 2019: Jug Radivojević ponovo među Aleksinčanima

Četvrte večeri Festivala prvoizvedenih predstava gostovalo je Narodno pozorište Republike Srpske, iz Banja Luke predstavom "Naši dani".

"Naši dani" je jedna lagana predstava koja se razlikuje od ostalih koje su u selekciji ovogodišnjeg festivala, a koje je odabrao selektor Slobodan Ćustić, i pripada popularnom teatru koji privlači publiku koja nije redovni posetilac pozorišta. Ova komedija se bavi temom da li treba otići iz zemlje ili ostati. Režiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << potpisuje rado viđen gost našeg grada Jug Radivojević.

Miljka Brđaninu u ulozi Koviljke je proglašena glumicom večeri od strane učenika Gimnazije.

Večeras na programu je predstava „Balava”, u kojoj glavnu ulogu igra naša proslavljena glumica Mirjana Karanović, kao i Isidora Simijonović koju smo prošle godine gledali u predstavi "Jami distrikt" koja je i proglašena za najbolju na PIP-u 2018.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.