Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jul.2023, 11:12

PAORI DA NE ŽURE S PRODAJOM ŽITA Vučurević: Treba čekati da se obavi žetva, da se rod uskladišti i da se tada vidi kako će tržište reagovati

Predsednica Zadružnog saveza Vojvodine Jelena Nestorov Bizonj rekla je da je svaka godina u poljoprivredi različita i da se nikada ne može predvedeti ni kakav će biti rod ni kolika će biti cena. Tako ni ove godine, iako je žetva već počela, još se ne zna koliko će paori dobiti za svoju letinu. Zadružni savez […] The post PAORI DA NE ŽURE S PRODAJOM ŽITA Vučurević: Treba čekati da se obavi žetva, da se rod uskladišti i da se tada vidi kako će tržište reagovati appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.