Izvor: Pančevac-online.com, 27.Maj.2023, 20:38

PANČEVO IMA FUDBALSKOG SUPERLIGAŠA! Železničar najbolje sačuvao za kraj! FOTO

Fudbaleri Železničara najbolju utakmicu u Prvoj ligi Srbije odigrali su u poslednjem kolu pred svojim navijačima. Pobedili su Jedinstvo iz Uba sa 5:3 (2:2). Malo ko je očekivao ovakvu goleadu, jer domaći fudbaleri su i pre ove utakmice obezbedili ulazak u Superligu, dok je gostima bila neophodna pobeda da bi sigurno ušli u baraž. Ubljani […] The post PANČEVO IMA FUDBALSKOG SUPERLIGAŠA! Železničar najbolje sačuvao za kraj! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FUDBALERI ŽELEZNIČARA ISPUNILI OBEĆANJE! U svlačionici grmeo hit Nade Topčagić nakon plasmana u Superligu Srbije! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Maj.2023

Nakon pobede nad Jedinstvom iz Uba rezultatom 5:3, fudbaleri Železničara iz Pančeva i zvanično su se plasirali u najviši rang srpskog fudbala, Superligu Srbije. Nakon što su svojoj publici prikazali vrhunsko izdanje i pravu goleadu, igrači Železničara su plasman u Superligu Srbije proslavili...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.