Izvor: Pančevac-online.com, 28.Maj.2023, 08:29

PANČEVKE SE VRATILE IZ SRBOBRANA SA TRI MEDALJE Atletičarke Tamiša na memorijalnom atletskom mitingu osvetlale obraz grada!

U Srbobranu je juče održan prvi memorijalni atletski miting pod nazivom “Čika Pišta”, u sećanje na legendarnog atletskog trenera, Ištvana Pekalića- Pište. Organizator takmičenja je bio atletski klub „Srbobran“, a okupilo se blizu 200 atletičara i atletičarki iz Vojvođanskih atletskih klubova. Atletski klub „Tamiš“, predvođen trenerom Zoranom Kocićem, učestvovao je sa četiri atletičarke i ostvario […] The post PANČEVKE SE VRATILE IZ SRBOBRANA SA TRI MEDALJE Atletičarke Tamiša na memorijalnom atletskom mitingu osvetlale obraz grada! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.