Izvor: Pančevac-online.com, 01.Avg.2023, 20:45

PANČEVKE ANA I IVA IDENTIČNE SU BLIZNAKINJE I POVEZANE SU NA NESTVARAN NAČIN Kada se jedna operisala, drugu je bolelo! FOTO

Ana i Iva su identične bliznakinje koje žive u Pančevu, a njihova priča pokazuje kako su povezane na, gotovo nestvaran, način. Iva i Ana Ivanov su sestre bliznakinje, imaju 21 jednu godinu i preslikane su! Gotovo je nemoguće razlikovati jednu od druge, ali ono što je neosporno, obe su prelepe mlade dame! – Rodbina nas […] The post PANČEVKE ANA I IVA IDENTIČNE SU BLIZNAKINJE I POVEZANE SU NA NESTVARAN NAČIN Kada se jedna operisala, drugu je bolelo! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.