Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jul.2023, 20:55

PANČEVCI USPEŠNI U SMEDEREVU: Plivači PK „Sparta“ osvojili 5 medalja

III KUP Požarevca 2023 održan je na otvorenom bazenu SRC „Bazeni Smederevo“ u Smederevu. Na takmičenju je učestvovao 17 klubova iz Mađarske i Srbije sa ukupno 149 takmičara. Za PK „Sparta“ su nastupili Dunja Stoev, Mihajlo Lazić i Vuk Ranđelović i osvojili ukupno 5 medalja. Plasman: Dunja Stoev (kategorija 16 godina i stariji) 100m Kraul  […] The post PANČEVCI USPEŠNI U SMEDEREVU: Plivači PK „Sparta“ osvojili 5 medalja appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Pet medalja za plivače Sparte iz Pančeva na takmičenju KUP Požarevca

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Jul.2023, 12:00

PANČEVO – Plivači „Sparte“ iz Pančeva osvojili su pet medalja na „III Kupu Požarevca“ održanom 29. jula na otvorenim bazenima u Smederevu. Za Plivački klub “Sparta” Pančevo su nastupili Dunja Stoev, Mihajlo Lazić i Vuk Ranđelović. Osvojene su dve zlatne i tri srebne medalje. Plasman:...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.