Izvor: Pančevac-online.com, 04.Maj.2023, 11:17

PANČEVCI ODAJU POČAST UBIJENOJ DECI I PORTIRU: Polažu cveće i pale sveće u čast poginulih

Veliki broj građana Pančeva u Gradskom parku odaje poštu stradalima u masakru u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i pruža podršku njihovim porodicama. Polažu cveće i pale sveće za osmoro ubijene dece i radnika obezbeđenja. Tragedija se dogodila juče u 8.40 časova kada je u krvavom piru K.K (13) poginulo 8 dece i radnik obezbeđenja, 6 dece […] The post PANČEVCI ODAJU POČAST UBIJENOJ DECI I PORTIRU: Polažu cveće i pale sveće u čast poginulih appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Građani Gračanice odaju počast stradalima u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2023

U Gračanici veliki broj građana odaje počast stradaloj deci i radniku obezbeđenja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.