Izvor: Pančevac-online.com, 10.Avg.2023, 20:03

PANČEVAČKO KULTURNO LETO: Veče posvećeno legendarnom džez muzičaru Herbie Hancocku 15. avgusta

Na platou ispred Narodnog muzeja Pančeva u utorak, 15. avgusta biće priređeno veče posvećeno legendarnom Herbie Hancocku, jednom od najuticajnijih i inovativnih muzičara džez sveta. Pripremite se za nezaboravno putovanje kroz vreme i zvuk, dok ćemo se zajedno pokloniti njegovom genijalnom doprinosu muzici. Očekujte da ćemo vas provesti kroz neke od njegovih najpoznatijih kompozicija kao […] The post PANČEVAČKO KULTURNO LETO: Veče posvećeno legendarnom džez muzičaru Herbie Hancocku 15. avgusta appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PANČEVAČKO KULTURNO LETO: Bend „Gavrilo i principi“ 16. avgusta ispred Narodnog muzeja

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Avg.2023, 15:59

U okviru Kulturnog leta u Pančevu u sredu, 16. avgusta od 20 sati na platou ispred Narodnog muzeja nastupiće bend „Gavrilo i principi“. Posetioci će biti u prilici da slušaju fjužn i fank sa primesama džeza, u izvođenju benda koji čini šest članova, posebnih estetika i izuzetnih veština:...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.