Izvor: Pančevac-online.com, 02.Jul.2023, 12:23

PANONONIJA BRILJIRALA U SMEDEREVSKOJ PALANCI Naši atletičari osvojili čak 5 medalja! PRIJAVITE SE NA DEČJI MARATON U PANČEVU

Na tradicionalnom letnjem klupskom atletskom mitingu „Jasenica 2023“ održanom 29. juna u Smederevskoj Palanci pančevački atletski klub „Panonija“ osvojio je pet medalja. Učešće je uzelo 27 klubova iz Srbije i 3 kluba iz Rumunije, tako da je miting dobio međunarodni karakter. Atletski klub „Panonija“ je nastupio sa 11 atletičara, a osvojeno je 5 medalja. U […] The post PANONONIJA BRILJIRALA U SMEDEREVSKOJ PALANCI Naši atletičari osvojili čak 5 medalja! PRIJAVITE SE NA DEČJI MARATON U PANČEVU appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.