Izvor: Pančevac-online.com, 15.Maj.2023, 08:19

PANČEVAC NAJUSPEŠNIJI U DIZANJU TEGOVA U JUNIORSKOJ KONKURENCIJI U U ukupnom plasmanu zauzeo je treće mesto u Svrljigu! FOTO

U Svrljigu je 13. maja održano takmičenje pod nazivom „Serbian classic“ gde su takmičari takmičili u disiplinama triatlon (čucanj, benč pres i mrtvo dizanje) i zasebno u disciplini benč pres. Takmičenje se održalo na specifičan način, gde su svi učesnici nastupali u jednoj „apsolutnoj“ kategoriji, pri čemu se rangiranje vršilo po IPF GL poenima. Sistem […] The post PANČEVAC NAJUSPEŠNIJI U DIZANJU TEGOVA U JUNIORSKOJ KONKURENCIJI U U ukupnom plasmanu zauzeo je treće mesto u Svrljigu! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.