Ovogodišnja turistička sezona u Sokobanji zadovoljila očekivanja

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Okt.2012, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovogodišnja turistička sezona u Sokobanji zadovoljila očekivanja

Na zadovoljstvo sokobanjskih hotelijera i privatnih stanodavaca ovogodišnja turistička sezona duže je trajala. Tokom letnjih meseci, Sokobanju je posetio veliki broj turista, što onih kojima je potrebno lečenje, tako i onih koji  su želeli da se odmore i borave  u prirodi.
U periodu od 27.06-01.07.2012, u Sokobanji  su održane Radničko- sportske igre. Tokom jula i avgusta svi turististički kapaciteti, i privatni i hotelski,  bili su popunjeni. Velikoj posećenosti  Sokobanje >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << najviše je doprinelo  ovogodišnje otvaranje  Akva parka Podina.
Tokom  septembra i oktobra Sokobanju su osim individualnih turista, posećivale i organizovane grupe. Bilo je i domaćih i inostranih turista. U sokobanjskim hotelima izvođene su rekreativne nastave i ekskurzije učenika osnovnih i srednjih škola, kao i seminari.   Velika popunjenost privatnog  i hotelskog smeštaja tokom jesenjih meseci objašnjava se povoljnim vremenskim  prilikama.

U toku su radovi na wellness centru Limun Banja koji počinje sa radom aprila 2013. Smatra se da će ovaj centar privući veliki broj posetilaca, a prednost je u tome što se on može posećivati i tokom letnjih i zimskih meseci, što bi  Sokobanji dosta značilo, u smislu  produžetka  turističke sezone.

www.sokobanja.com

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Ovogodišnja turistička sezona u Sokobanji zadovoljila očekivanja

Izvor: SokoBanja.com, 25.Okt.2012

Na zadovoljstvo sokobanjskih hotelijera i privatnih stanodavaca ovogodišnja turistička sezona duže je trajala. Tokom letnjih meseci, Sokobanju je posetio veliki broj turista, što onih kojima je potrebno lečenje, tako i onih koji su želeli da se odmore i borave u prirodi

Nastavak na SokoBanja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.