Otišao je Pedja medija

Izvor: MC Bor, 22.Jan.2018, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišao je Pedja medija

Bor, o7.11.2017.
Danas je u Beogradu iznenada preminuo Predrag Ivković – Pedja, novinar i putopisac. Naš dragi Pedja pridružio se danas nebeskoj redakciji …
„NjEGOV život su drumovi, mora, planine i jezera. Njegovu kameru inspirišu drugačije priče, lepi pejzaži i iskreni sagovornici. Ne postavlja i ne prihvata barijere, jer veruje da je pravi novinar onaj koji ima širok pogled, čistu dušu i otvorenost za >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << sve ljude i prostore.“ – Pisale su o njemu kolege iz Novosti. 
„Uprkos finansijskim poteškoćama i svim onim tamnijim stranama profesije koju obožava, on je često na „taljigama“. Juri širom zemlje i regiona, jer za njega ne postoje geografske brane, niti sagovornik za kojeg, gde god da se nalazi, nema poštovanja.
– Lepote „čergarenja“ su u tome što upoznaješ nove ljude i predele, otkrivaš nove ukuse, drugačije tradicije i sudbine. Od toga ne mogu da se umorim, tako da već planiram novo putovanje za jesen. Jedna egzotična evropska zemlja čeka da je novinarski otkrijem – priznaje Peđa.
I otkriće je sigurno. Jer, ako neko za sebe kaže da je radoznao, uporan i snalažljiv, onda nema tog prostora koji neće „pokoriti“. A ako je još i rođeni istraživač, onda su sve „mape“ već pripremljene. Uz kartu svojeglavosti, koja mu je takođe svojstvena, odigraće do kraja svaku „partiju“ koju zacrta.“ – Novosti, Tatjana Loš 08. avgust 2015. 

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

IN MEMORIAM

Izvor: Kolektiv.co.rs, 22.Jan.2018

Predrag Peđa Ivković (1981-2018) Okrutnom igrom sudbine, iznenada, bez najave, kako to i biva kada odlaze najbolji, zaustavljen je još jedan bogat novinarski život. Novinar, putopisac, autor bloga www.pedjamedia i emisije „Lepša strana života“, dugogodišnje „sve i svja“ u Televiziji „Sezam“,...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.