Izvor: Pančevac-online.com, 08.Nov.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovna škola u Debeljači otvorila produženi boravak

Od ove nedelje OŠ „Moša Pijade“ u Debeljači ima produženi boravak.

Nastao na inicijativu roditelja, produženi boravak u ovoj školi za sada pohađa osmoro učenika, uskoro će im se pridružiti još jedna grupa dece pa će ih tako biti dvadesetak.

U okviru produženog boravka deca imaju podršku prilikom završavanja domaćih zadataka, obezbeđene obroke, kao i vreme za igru i razonodu.

Opština refundira troškove obroka (keteringa) za deo učenika u produženom >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << boravku koji su dobili rešenje inter-resorne komisije za školsku 2019/2020.

Sa decom u dnevnom boravku radi učiteljica Tijana Miladinović, a deca su mešovitog uzrasta.

Deca ističu da vole dolazak u produženi boravak zbog druženja i igre, ali i pomoći pri zadacima, pa im i vreme do povratka kući brže prođe.

Kristina Vidrač, direktorka Osnovne škole „Moša Pijade“ navodi da će nastojati da nastave sa opremanjem učionice produženog boravka.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.