Osmi kružni tok ka Boru 2

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Jan.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmi kružni tok ka Boru 2

Putevi, na osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja, moraju biti projektovani, izgrađeni, rekonstruisani i održavani tako da se saobraćaj na njima može obavljati nesmetano i bezbedno u skladu sa propisanim uslovima. Uz tri semaforske raskrsnice, bezbedan i funkcionalan saobraćaj u Boru opravdalo je sedam kružnih tokova. Kako je to u praksi i potvrđeno, lokalna samouprava, i konkretno Javno preduzeće “Direkcija za izgradnju Bora” dali su plan projekta još jednog, osmog kružnog toka, na raskrsnici puteva koji povezuju 5. mesnu zajednicu i naselja GHI i Bor 2.
U okviru infrastrukturnih planova u 2013. godini predviđenih programom rada lokalne samouprave i javnih preduzeća predložena je realizacija projekta izgradnje još jednog, osmog kružnog toka na raskrsnici ulica Crnovrške brigade, Mikloša Radnotija i Borivoja Tomića Ike u naselju Bor 2. Na inicijativu stotinak meštana ovog dela grada, ali i na osnovu podataka saobraćajne policije u Boru o broju saobraćajnih nezgoda, Javno preduzeće „Direkcija za izgradnju Bora“ izradilo je projekat.ž
„Zbog neophodnosti da saobraćaj u Boru dovedemo u stanje potpune bezbednosti i funkcionalnosti, Direkcija za izgradnju Bora napravila je projekat izgradnje osmog kružnog toka, koji bi trebalo realizovati tokom 2013. godine. Za ovu investiciju trebalo bi izdvojiti do šest miliona dinara“ - kaže za Televiziju Bor direktor ovog preduzeća Nebojša Janošević.
Izvor: TV Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.