Oružana pljačka u STR-u „Smoki”

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Okt.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružana pljačka u STR-u „Smoki”

Sinoć u 19.40 u Ulici Dimitrija Tucovića 45 dogodila se scena nalik onima iz akcionih filmova. Razbojnik s fantomkom na glavi, naoružan pištoljem, ušao je u prodavnicu „Smoki” i odneo pazar od oko 20.000 dinara!

Prema rečima vlasnice prodavnice Slađane Jevrić, u vreme kada je lopov došao do prodavnice, u njoj nije bilo mušterija, već je radnica bila potpuno sama.

– Naša radnica je stajala pored zatvorenih vrata radnje kada je na ulazu ugledala osobu s fantomkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << i pištoljem. Pokušala je da ga spreči da uđe, no on je bio jači. Odgurnuo ju je u stranu, sam otvorio kasu i pokupio sav novac koji se u njoj nalazio. Radnica je pre toga već bila istrčala iz radnje – kaže Slađana Jevrić.

Nakon što je pokupio novac, pljačkaš se trčećim korakom udaljio i zamakao iza ugla, u Ulicu patrijarha Čarnojevića. Očigledno je da je on čekao momenat da radnica ostane sama u prodavnici kako bi počinio ovo krivično delo. Policija je izvršila uviđaj, te se očekuju rezultati istrage.

Činjenica da se STR „Smoki” nalazi u jednoj od najprometnijih ulica u gradu, gde uvek ima i mnogo prolaznika, nije omela ovog kriminalca da naoružan i maskiran peške krene po svoj „plen”. Ova radnja je već nekoliko puta do sada bila na udaru kradljivaca. Prethodni slučaj se dogodio početkom godine, 13. januara, kada je lopov najpre ušao da kupi plazma keks, da bi se odmah potom vratio po još jednu kutiju. Kada je prodavačica krenula po traženi proizvod, on je iskoristio priliku i iščupao čitavu fioku s novcem iz kase i odneo je. Policijska istraga je tada urodila plodom i taj počinilac je pronađen.

D. K.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.