Opštinsko takmičenje u malom fudbalu

Izvor: Bor030.net, 30.Okt.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinsko takmičenje u malom fudbalu

U četvrtak, 29. 10. 2015. godine u Sportskom centru u Boru održano je Opštinsko takmičenje u malom fudbalu za pionirke i omladince.

U kategoriji pionirki učestvovalo je sedam ekipa, a kao najuspešnija bila ekipa OŠ “Dušan Radović”. Među omladincima takmičile su četiri ekipe, a najbolji rezultat ostvarila je Mašinsko-elektronehnička škola.

Sve ekipe su dale sve od sebe i na terenu pokazale svoj maksimum. Najbolji su pobedili i plasirali za takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << u višem rangu.

Takmičenje je proteklo u najboljem redu zahvaljujući sjajnoj organizaciji Saveza za školski sport u Boru, mada bi atmosfera bila potpunija uz veću podršku navijača sa tribina. Malobrojni navijači onemogućili su pravu sliku jednog sportskog dešavanja.

Za školski sport Srbije: Lazar Đorđević i Petar Novaković, đaci reporteri OŠ “3. oktobar” iz Bora

Mentori: Saša Čorboloković, prof. srpskog jezika i Mirjana Spasić, prof. fizičkog vaspitanja

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.