Izvor: 025info.rs, 25.Mar.2020, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Odžaci obišao granični prelaz Bogojevo i zdravstvene ambulante

Povodom aktuelnog stanja izazvanog virusom COVID-19 komandant štaba za vanredne situacije Goran Nikolić svakodnevno održava sastanke sa članovima štaba gde se planiraju dnevne aktivnosti za taj dan.   Danas su članovi štaba obišli granični prelaz Bogojevo i zdravstvene ambulante u Bogojevu, Laliću, Ratkovu, Karavukovu, Srpskom Miletiću i Deronjama u kojima je JKP "Usluga"  Odžaci izvršila dezinfekciju.   APELUJEMO još jednom na sve građane da maksimalno poštuju sve mere propisane od strane republičkih i opštinskih organa, jer je to u interesu svih građana.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Volonterski servis na usluzi građanima opštine Odžaci svakog dana

Izvor: 025info.rs, 25.Mar.2020

U vreme pandemije virusa COVID-19 i proglašenja vanrednog stanja u našoj državi, Štab za vanredne situacije opštine Odžaci formirao je tim volontera. Naši volonteri su svakodnevno aktivni i pomažu našim sugrađanima.  Trenutno je građanima na raspolaganju 90 volontera sa teritorije cele opštine...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.