Opština donira centar za odvikavanje

Izvor: Aleksinac.net, 11.Okt.2011, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština donira centar za odvikavanje

U četvrtak, 6. oktobra, održana je sednica Komisije za borbu protiv narkomanije.

Na pomenutom sastanku okvirno je dogovoreno da se iz opštinskog budžeta za jednokratne pomoći štićenicima Duhovno rehabilitacionog centra u Vitkovcu prebaci novac od po 5 hiljada mesečno, što je moguće pre, a rukovodstvo opštine razmatraće predlog o sumi od oko 150 hiljada dinara, koliko je centru neophodno za izmirivanje starog duga i regulisanje priključka struje.

Komisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << je podržala i predlog predstavnika policije da opština i Policijska stanica Aleksinac u jednakom paritetu finansijski učestvuju u kupovini kamera za video-nadzor.

Pogledajte našu galeriju iz Centra.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.