Opština Bijelo Polje dobila 46 pripravnika

Izvor: SandzakInfo.net, 16.Jan.2013, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Bijelo Polje dobila 46 pripravnika

Potpredsjednik Opštine Abaz Kujović i glavna administratorka Marina Petrić dočekali su danas 46 pripravnika u opštinskim službama i čestitali im prvi radni dan. Po Vladinom projektu stručnog osposobljavanja visokoškolaca primljeno je 16, a po opštinskom konkursu 30 pripravnika.

Nastavak na SandzakInfo.net...






Povezane vesti

Bijelo Polje: Dobrodošlica za pripravnike

Izvor: SandzakPress.net, 16.Jan.2013

Bijelo Polje – U velikoj sali SO danas je upriličen prijem za 46 visokoškolaca koji su dobili mogućnost za obavljanje pripravničkog staža na osnovu vladinog projekta o stručnom osposobljavanju visokoškolaca kao i opštinskog konkursa raspisanog tokom prošle godine. Mlade pripravnike pozdravio...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakInfo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakInfo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.