Opet se za vikend ZATVARAJU PIJACE

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jul.2020, 10:33

Opet se za vikend ZATVARAJU PIJACE

Na osnovu zaključka Gradskog štaba za vanredne situacije i procene Zavoda za javno zdravlje, zbog trenutno nepovoljne epidemiološke situacije, ovog vikenda 11. i 12. jula, zelene pijace na teritoriji grada Vranja neće raditi i neće biti moguća prodaja mešovite robe. U nedelju, 12. jula, neće raditi ni stočna pijaca u selu Ristovac. Ova odluka, međutim, neće važiti radnim danima, pa će sve zelene pijace biti otvorene tokom nedelje, od ponedeljka do petka.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijace će i ovog vikenda biti zatvorene u Vranju

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Vranje -- Zelene pijace na teritoriji Vranja biće zatvorene i predstojećeg vikenda, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, objavljeno je na sajtu grada...Odluku je doneo Gradski štab za vanredne situacije u Vranju, a na osnovu procene Zavoda za javno zdravlje...Kako je navedeno, u nedelju, 12....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.