Odlični rezultati kluba NiF na Otvorenom međunarodnom turniru Slovenija Open 2018 u Brežicama

Izvor: Aleksinac.net, 30.Sep.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlični rezultati kluba "NiF" na Otvorenom međunarodnom turniru "Slovenija Open 2018" u Brežicama

U subotu, 29.09.2018. god. u sportskoj dvorani u Brežicama u Sloveniji održan je Otvoreni međunarodni džiu džicu turnir „Slovenija Open 2018“ na kome je nastupilo preko 300 takmičara iz šest država: Italije, Poljske, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije, a među njima i takmičari kluba "NiF".

Takmičari kluba iz Aleksinca osvojili su 4 medalje: tri zlatne i jednu bronzanu.

Prvo mesto i zlatne medalje osvojili su:

- Nikola Petrović /2004/ >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << iz Moravca, u kategoriji Nade -55kg

- Filip Trajković /1999/ iz Aleksinca, u kategoriji Juniori -94kg

- Nikola Trajković /1997/ iz Aleksinca, u kategoriji Seniori -85kg

Bronzanu medalju osvojio je:

- Bogdanović Andrija /2003/ iz Aleksinca, u kategoriji kadeti -73kg

"Svi naši takmičari su pokazali visok stepen tehničke, taktičke i fizičke pripremljenosti, imali su više borbi, u proseku od četiri do šest borbi po takmičaru u svako u svojoj kategoriji a većinu pobeda su ostvarili na „full ipon“. Svi naši osvajači medalja su ostvarili sve pobede u svojim borbama, osim Bogdanović Andrije koji je napravio nekoliko grešaka i izgubio borbu za ulazak u finale, ali je kasnije u borbi za 3. mesto ostvario pobedu i osvojio bronzanu medalju.

Na ovom prestifnom turniru sudio je naš međunarodni sudija Dragan Trajković.

I posle ovog veoma jakoj turnira, naši takmičari su pokazali da se mogu nositi sa najboljim takmičarima iz drugih zemalja širom Evrope, naši mladi takmičari Nikola Petrović i Andrija Bogdanović su se prvi put borili i bili bolji od takmičara iz Poljske, Italilje, Slovenije i Hrvatske. Ovo je potvrda da se u klubu ozbiljno od mlađih kategorija, da uspešno prolaze selekcije i uvode u sve veća i teža takmičenja, kao i da se i pored ostalih perspektivnih takmičara i na njih u budućnosti može ozbiljno računati" - uprava kluba "NiF".

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džudisti Kinezisa najuspešniji na Prvenstvu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2018, 12:33

Sa dve zlatne medalje, jednom srebrnom i tri bronzane takmičari Džudo kluba Kinezis iz Niša bili su najuspešniji na Prvenstvu Srbije do 23 godine koje je održano u Nišu. Jednu medalju je osvojio i Džudo klub Niš...Dve titule prvaka države osvojili su Pavle Krsmanović u kategoriji do 60 kg i...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.