Odbijena žalba vlasnika Frada

Izvor: Aleksinac.net, 26.Avg.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena žalba vlasnika Frada

Ministarstvo rada donelo je rešenje u kome se odbija kao neosnovana žalba Privrednog društva Frad filteri koja je izjavljena protiv rešenja inspekcije rada da se poništi otkaz ugovora o radu devetorici radnika tog preduzeća.

Inspekcija je donela rešenje da se radnici vrate na posao utvrdila povrede prava zaposlenih i da je poslodavac postupio suprotno odredbama Zakona o radu. I pored toga, a ni posle odluke Ministarstva rada, poslodavac odbija da postupi po rešenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << i vrati otpuštene radnike na posao.

U svojoj izjavi za javnost, otpušteni radnici su jedinstveni:

"Nadamo se da će državni organi stati na put ovakvim poslodavcima koji godinama krše zakon. Zbog toga ispaštaju radnici i njihove porodice."

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.