Od danas kontrola alkoholisanosti vozača

Izvor: Bor030.net, 01.Okt.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas kontrola alkoholisanosti vozača

Saobraćajna policija od danas sprovodi pasivnu proveru alkoholisanosti vozača i svaki vozač koga policija zaustavi kao prvi test imaće alko-test, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Neboljša Stefanović. 

On je novinarima u Kriminalističko-policijskoj akademiji rekao da je to još jedna akcija i pokušaj da u tom represivnom delu policija uradi sve što je moguće kako bi se sprečilo da ljudi sedaju u vozila pod uticajem alkohola i da ugrožavaju i svoje i tudje živote.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << />
“Nadam se da će nas svi poslušati”, rekao je Stefanović koji je poručio vozačima da ne voze pod uticajem alokohola, da ne prekoračuju ograničenje brzine kao i da vezuju pojaseve.

Stefanović je najvio da će se nastaviti sa opsežnom akcijom provere alkoholisanosti vozača ukoliko policija utvrdi povećan broj takvih slučajeva.

(B92/Bor030)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.