Obrt u slučaju SURDULIČKOG MASAKRA: Ubijeni MUŽ I ŽENA

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jun.2020, 14:43

Obrt u slučaju SURDULIČKOG MASAKRA: Ubijeni MUŽ I ŽENA

U Surdulici se u ponedeljak oko podneva dogodilo dvostruko ubistvo i samoubistvo, nezvanično saznaje OK Radio. Prema našim nezvaničnim saznanjima, do dvostrugog ubistva je došlo u ponedeljak popodne.   Zločin se dogodio u ljubavnom trouglu između muža i žene iz Surdulice i ženinog ljubavnika. Iako su prvobitna saznanja govorila da je muž ubio ženu i njenog ljubavnika, prema prvim rezultatima istrage, saznajemo da su smrtno stradali muž i žena. Koliko je poznato, masakr se dogodio negde oko Donje romske mahale u Surdulici.   Ono što je za sada izvesno je to da su iza zločina ostele tri žrtve i da se, najverovatnije, radi o ubistvu i samoubistvu. Iako...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U SURDULICI Dvostruko ubistvo i samoubistvo ZBOG 100 EVRA DRŽAVNE POMOĆI

Izvor: Blic, 01.Jun.2020

U ponedeljak u romskom naselju "Čardačište" u Surdulici desio se dvostruko ubistvo i samoubistvo.

Nastavak na Blic...

Surduličanin ubio ženu i još jednog muškarca, pa izvršio samoubistvo

Izvor: Beta, 01.Jun.2020

U Surdulici je danas oko podneva došlo do dvostrukog ubistva i samoubistva, saznaje agencija Beta.Muž je ubio ženu i još jednog muškarca, a potom izvršio samoubistvo.U Policijskoj upravi u Vranju potvrdili su agenciji Beta da je u Surdulici uvidjaj u toku i da ne mogu da iznesu više podataka.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.