Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2023, 09:27

Obrazovne ustanove spremne za početak nove školske godine

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović održala je sastanak sa direktorima i predstavnicima svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada Vranja. Na skupu je bilo reči o spremnosti školskih objekata i prateće infrastrukture za početak nove školske godine.   Prema rečima prisutnih, sve je spremno za nesmetan početak obrazovnog procesa u školskoj 2023/24. godini.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

GV: Đacima prvacima po 7.000 dinara

Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2023

Na 150. sednici Gradskog veća kojom je predsedavala zamenica gradonačelnika Zorica Jović, između ostalog, razmatran je i prihvaćen Izveštaj o radu sa finansijskim izveštajem JU Turistička organizacija grada Vranja za 2022. godinu. Članovi Gradskog veća prihvatili su i Tekst javnog poziva...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.