Obdukcija pokazala da se i Katraina utopila nakon sletanja auta u reku

Izvor: OkRadio.rs, 08.Feb.2022, 12:36

Obdukcija pokazala da se i Katraina utopila nakon sletanja auta u reku

Prema preleiminarnim nalazima Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, obdukcija tela nastradale Katarine Petković iz Predejana, pokazala je da je ona stradala utapanjem. Kako OK Radio saznaje, Katarina je imala lakše telesne povrede, ali je smrt nastupila utapanjem, kao i kod njene drugarice Anđele Milovanović. Njih dve su stradale 29. januara, nakon što je automobil, u kom su bile 4 drugarice, nedaleko od Vladičinog Hana sleteo u Južnu Moravu. Za volanom je bila Anđela S., koja je lakše povređena i kojoj je određen pritvor do mesec dana. Kristina M. koja je preživela nesreću, trebalo bi da bude saslušana...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Preliminarni rezultati obdukcije poginule devojke iz Predejana: Katarina se utopila kao i njena drugarica Anđela!

Izvor: Blic, 08.Feb.2022

Prema preleiminarnim nalazima Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, obdukcija tela nastradale Katarine Petković iz Predejana, pokazala je da je Katarina je imala lakše telesne povrede koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći, ali je smrt nastupila utapanjem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.