Obaveštenje poverenika za izbeglice

Izvor: KovinEkspres.rs, 18.Dec.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obaveštenje poverenika za izbeglice

Četvrtak, 18. decembar – Komesarijat za izbeglice i migracije RS poziva zainteresovana izbegla lica u statusu, ili bivše izbeglice (iz BiH, Hrvatske) , koji poseduju plac za gradnju – a nemaju rešeno stambeno pitanje u zemlji porekla ili u Srbiji da, kao potencijalni korisnici dođu na informativni sastanak za dodelu montažnih kuća, kako bi dobili neophodne informacije o načinu podnošenja zahteva, potrebnoj dokumentaciji, uslovima konkursa.

Prezentacija će se održati u sredu, >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << 24. decembra 2014. godine u zgradi Opštine Kovin, JNA 5, sala za sednice na spratu, sa početkom u 9.00 časova.

Poverenik podseća je da je pomenuti konkurs dostupan na ovom sajtu od 15. decembra 2014. godine, kada je i objavljen za sve gradove i opštine za čije teritorije se sprovodi među kojima je i Kovin, a u okviru četvrtog potprojekta Regionalnog stambenog programa Republike Srbije koji finansira EU kao najveći donator, SAD i nekoliko najrazvijenijih zemalja Evrope.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.