Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (utorak) 11. avgust

Izvor: Bor030.net, 10.Avg.2020, 18:07

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (utorak) 11. avgust

Zbog planiranih radova jedan broj ulica u Boru i potrošači u Zlotu ostaće bez električne energije u utorak, 11. avgusta. Iz borske Elektrodistribucije obaveštavaju korisnike da će zbog radova u Trafostanici “Jovana Dučića” u periodu od 9 do 11 časova bez električne energije ostati delovi ulica: Jovana Dučića, Sedmiog jula, Borisa Kidriča i deo garaža […] The post Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (utorak) 11. avgust appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Obaveštenje o planiranom zatvaranju vode za (utorak) 11. avgust u Boru

Izvor: Bor030.net, 10.Avg.2020

Javno-komunalno preduzeće “Vodovod Bor” najavilo je planirano zatvaranje pijaće vode za utorak 11. avgust. Zbog radova na glavnoj vodovodnoj mreži u periodu od 9 do 14 časova bez vode će ostati potrošači iz ulice Moše Pijade, predškolske ustanove “Bambi” i “Boško Buha” i iz dela...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.