Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (četvrtak) 22. oktobar

Izvor: Bor030.net, 21.Okt.2020, 21:47

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (četvrtak) 22. oktobar

Zbog planiranih radova u četvrtak, 22. oktobra bez struje će ostati deo potrošača na Borskom jezeru i Crnom Vrhu. Iz borske Elektrodistribucije obaveštavaju potrošače u naselju Kamp Borsko jezero da će ostati bez napajanja električnom energijom u periodu od 07.30 do 08.30 časova zbog izrade novog priključka. Potrošači koji se napajaju iz trafo stanice 35/10 […] The post Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (četvrtak) 22. oktobar appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog radova BEZ STRUJE delovi Vranja i nekoliko sela

Izvor: OkRadio.rs, 22.Okt.2020, 12:09

U petak, 23. septembra, biće obavljani radovi na elektroenergetskim objektima, na više lokacija u Vranju i okolini, saopštila je Elektrodistribucija Vranje. Zbog radova na elektroenergetskim objektima, u petak, 23.oktobra, će bez napajanja električnom energijom ostati ulice Hercegovačka, Jovana...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.