Izvor: Pančevac-online.com, 08.Apr.2023, 12:51

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE TEŠKO RANJEN U PUCNJAVI U BETON HALI Policija pokrenula akciju Vihor! Traga se za počiniocem! FOTO

Tokom prethodne noći, u Beton hali u zimskom „Fristajleru“ došlo je do pucnjave u kojoj je teško ranjen radnik obezbeđenja D.M. (38). Naime, u prepunom klubu koji je u tom trenutku prema nezvaničnim informacijama brojao oko 500 ljudi, za vreme nastupa popularnog repera Nućija, došlo je do napada vatrenim oružjem. Počinilac je pobegao sa lica […] The post OVO JE MUŠKARAC KOJI JE TEŠKO RANJEN U PUCNJAVI U BETON HALI Policija pokrenula akciju Vihor! Traga se za počiniocem! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"IMAM PROBUŠENU ŠAKU I BUTINU, KRV JE ŠIKLJALA!" Oglasio se radnik obezbeđenja na Fristajleru - evo kako je napadač izgledao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

U noći između petka i subote došlo je do pucnjave kod Fristajlera, i tom prilikom je ranjen radnik obezbeđenja...Njega je napadač upucao u ruku i nogu, a radnik obezbeđenja otkriva da, iako se u medijima pisalo da je bilo tuče, ništa od toga se nije desilo...- Sve je delovalo okej, frontmen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.